Hvordan bestille en Tarot lesing:

Det er flere måter du kan ta kontakt med meg for å få en Tarot lesing. Du kan bruke nettbutikken og bestille og betale med PayPal (ikke operativ enda), du kan ta kontakt ved å benytte Contact Me siden på denne websiden eller sende en e-post til magic-of-the-heart [bytt ut denne teksten med @ tegnet] outlook.com

Vi kan deretter diskutere hvilken type lesing som egner seg best for deg. Pr. e-post, Facebook-chat, telefon eller om du bor i rimelig nærhet kan du velge "over bordet" lesing. Det vil si at vi møtes og foretar lesingen sammen. Dette er uten tvil den beste måten å gjøre en Tarot lesing på.

Betalingen må skje på forskudd og er timebasert, kr 350 pr time for kunder i Norge (gjeldene ut Februar 2015). Hvis det er første gangen du vil bestille en lesing hos meg vil dette kanskje oppleves som noe usikkert. For at du skal kunne vurdere om det er verdt pengene å betale for en full Tarot lesing, tilbyr jeg ett hovedspørsmål m/ett oppfølgingsspørsmål gratis for alle førstegangskunder som kontakter meg. (NB! Du må ta kontakt via Contact Me siden eller pr e-post for at dette skal være mulig).


Her er noen tips og råd til deg som ønsker en Tarot lesing:

Selv om det er fristende å spørre om fremtiden - Vil jeg bli gift? Vil jeg få jobben jeg har søkt på? Bør jeg selge huset dette året? - vil jeg anbefale at du heller fokuserer på hvordan du best kan gå frem for å oppnå dine drømmer. Det vil si at det er mer fordelsaktig å spørre f.eks: Hva setter kjæresten min pris på når vi er sammen? eller Hva bør jeg fokusere på for å skape harmoni mellom oss? Hva er min styrke/svakhet i parforholdet? Hvordan kan jeg bli mer rolig og avslappet? Hva kan jeg gjøre for å komme meg igjennom denne tiden med dårlig økonomi? Hva er det beste jeg kan gjøre for min partner/venn/venninne etc i hans/hennes nåværende vanskelig situasjon?

Min måte å bruke Tarot og Orakelkort på er som et verktøy som kan gi deg innsikt og kunnskap om deg selv, men også råd angående situasjonen du spør om. Hva er dine sterke og svake sider? Hva kan du gjøre i din situasjon? På hvilke områder kan du bli bedre?

Prøv så langt som mulig å ha et åpent sinn når du blir lest. Tarot kortene kan noen ganger gi et svar du ikke forventet eller ikke umiddelbart forstår. Det betyr deriot ikke at svaret kortene ga deg er feil.

Er du svært stresset i det Tarot lesingen begynner kan dette påvirke lesingen negativt. Gi beskjed til meg hvis du ikke klarer å roe deg ned, slik at vi kan bruke litt tid på akkurat dette før lesingen begynner (dette vil ikke øke kostnaden for lesingen du har bestilt :) )

Har du hørt at dersom kort som Døden, Djevelen eller Tårnet kommer opp i en lesing så betyr det katastrofe og din undergang? I så fall kan jeg berolige deg med at dette ikke er en korrekt måte å forstå kortene på. Gi meg beskjed dersom du frykter disse eller andre kort du kanskje har hørt betyr fryktelige ting, slik at vi kan snakke sammen om dette og hva som virkelig er realiteten angående Tarot og disse kortene. (En samtale pr E-post, Facebook-chat eller telefon vil jeg normalt ikke ta penger for, med det unntak dersom samtalen blir usedvanlig lang).